Arganovo olje ohranja mlado in lepo telo!

Za lepoto skrbi kar velika večina žensk, žal pa večina uporablja različne kreme in olja, ki se jih kupi v trgovini, ki imajo dodatke, ki jih koža ne rabi oz. celo škodijo koži. Če bi nehali uporabljati vse te kozmetične izdelke, bi imeli vsi bistveno manj težav s kožo, lasmi, nohti in tudi ustnicami, saj nam dejansko vsi te kozmetični izdelki škodijo, ne pa da naredijo kožo bolj mehko, lase bolj mehke in podobno. Veliko bolje se je vrniti k naravi in uporabiti arganovo olje, ki je resnično namenjen ohranjanju lepote. Koža vam bo zelo hvaležna, če boste uporabili arganovo olje, prav tako pa vam bodo zelo hvaležni tudi nohti, lasje in ustnice.

Arganovo olje tudi za aknasto kožo

Aknasta koža je zelo zahtevna. Pravzaprav je zelo mastna, zato večina uporablja sredstva, da jo izsuši. Vendar pozor, uporabite raje arganovo olje, koža vam bo veliko bolj hvaležna, aken pa se boste rešili bistveno hitreje in bolj učinkovito. Edino prej raje uporabite arganovo milo, nato pa v kožo nežno vmasirajte arganovo olje. Čeprav se vam zdi, da je treba tako kožo posušiti, pa boste veliko več naredili, če boste naredili kuro na opisani način.
Enako velja tudi v primeru, če imate ostale težave s kožo kot je luskavica, srbeča koža ali pa imate kakšne druge alergije.

Tudi za nohte in lase arganovo olje

Z lomljivimi nohti ima veliko ljudi težave. Moški sicer tudi vedno bolj dajejo poudarek na svojo lepoto, tako da ne moremo reči, da je to primerno samo za ženske. Tako v primeru lomljivih nohtov uporabite limono in arganovo olje v enakem razmerju, namakajte nohte in videli boste po nekaj kurah, da se stanje izboljšuje.
Za lase pa je najbolje, da jih naoljite zvečer pred spanjem, zjutraj pa jih umijte z blagim naravnim šamponom. Ne skrbite, to olje ni tako zelo mastno, da bi imeli celo posteljo mastno.
Smo vas prepričali in bi imeli to olje zdaj tudi vi? Kupite ekološko pridelanega tukaj: https://www.malinca.si/bio-arganovo-olje-100ml.html.