LASNI PODALJŠKI CLIP ON

lasni podaljški clip onLasni podaljški clip on so preprosti za uporabo, z njimi si lahko hitro in popolnoma samostojni zagotovite dober izgled kadar koli želite, saj je namestitev podaljškov hitro in enostavno. Namestite in odstranite si jih lahko same, saj imajo sponke in si jih z njimi pritrdite pod svoje lase. Z lasnimi podaljški clip on ustvarite dolge in lepe lase, vaša pričeska je popolna. Lahko imate ravne, skodrane ali divje razmrščene.

Lasne podaljške clip on lahko dobite v veliko različnih barvah. Kupite jih lahko v isti barvi, kot je barva vaših naravnih las, lahko pa se odločite za malo eksperimentiranja in si dodate pramen las v drugačni barvi kot je vaša naravna barva. Vsak pramen ima sponko s katero si lahko lasne podaljške enostavno pritrdite na lasišče in jih potem odstranite preden greste spat. Pred spanjem pa jih je potrebno odstraniti, da se ne zavozlajo z vašimi naravnimi lasmi ter da se vam ne bodo prehitro uničili.

Lasni podaljški clip on so vam na voljo v različnih barvnih odtenkih. Pri izbiri prave barve za vas morate biti pozorni na ujemanje naravne barve las z barvo podaljškov ter na ujemanje barve podaljškov z vašim tonom kože, osebnim stilom. Najbolj pomembno je, da se barva podaljškov ujema za vašo naravno barvo las, saj bo le tako zagotovljen naraven videz in neopaznost podaljškov.

Pri podaljških imate možnost izbiranja tudi glede dolžine, na voljo imate krajše in tudi zelo dolge. Pri izbiri dolžine morate gledati predvsem na vašo željo in tudi potrebo. Pri zelo dolgih podaljških pride do problema, da lahko izgledajo malo nenaravno, prav tako pa lahko s svojo težo poškodujejo vaše naravne lase. Vaša najboljša izbira bo, da izberete podaljške, ki so malo daljši od vaših naravnih las. Na ta način bo izgled vaše pričeske naraven, lase pa boste lahko obdelovali na kakršen koli način.

Related Articles