Mobilne hišice rezervirajte v akciji!

mobilne hišiceDopust je večini družin kar zajeten strošek, za katerega po malem varčujejo kar precej časa. Prav tako ni nič nenavadnega več, če kakšna družina kakšno leto ne gre na dopust, to pa vedno bolj postaja realnost v zadnjih dveh letih za slovensko obalo in obalo naših južnih sosedov.

 

Če ste se v zadnjih letih navadili na mobilne hišice in spoznali, da so dejansko res najboljša izbira, saj so pravzaprav stanovanje kot je treba z vsem luksuzom, potem ste bili prav gotovo vsako leto bolj presenečeni nad resnično visoko ceno, ki jo imajo mobilne hišice za vsak dan namestitve. Kakšnih 100 € boste prav na hitro morali odšteti na dan, še višja cena pa ni čisto nobena izjema, bolj pravilo kot kaj drugega. Zato se še posebej mobilne hišice splača rezervirati tam in takrat, ko so v res dobri akciji, tako da boste na dan namestitve odšteli čisto normalno in še sprejemljivo ceno.

 

                Če si želite dobiti mobilne hišice ceneje, potem odhitite na 1nadan

 

1nadan je kuponska spletna stran, kjer boste torej dobili mobilne hišice ceneje. Edino, kar pa morate razumeti, pa je to, da je število kuponov izredno omejeno, le z nekaj sreče boste lahko rezervirali dopust za kakšen teden skupaj, saj se namestitve večinoma ponujajo za kakšna dva dneva ali pa tri, vendar pa če boste zgodnji, potem imate veliko večjo verjetnost, da boste dobili mobilne hišice tudi za kakšen teden dni.

 

Pa nikar ne mislite, da so mobilne hišice, ki se ponujajo na omenjenem portalu, kaj slabše opremljene, da so v slabem stanju ali pa na najslabši možni lokaciji. To ni nikakršno pravilo, le pozanimajte se prej. mobilne hišice so lahko namreč opremljene čisto enako kot kakšen najboljši apartma, v kolikor so malo večje, imajo lahko celo dve kopalnici, dve spalnici ali pa še več in dnevni prostor, tako da imate lahko resnično vse. Hkrati pa imajo čisto vse mobilne hišice tudi svoj atrij, kjer ste lahko ves čas, če se vam ravno ne poležava na plaži.