Moja zaposlitev

Ste zaposleni? Ali pa se vam zdi, da tratite čas in bi lahko počeli nekaj, pa žal v teh današnjih razmerah enostavno ni službe za vas? Veliko je takšnih, ne glede na starost ali izobrazbo. Vse več ljudi se prijavi na zavod za zaposlovanje, upajoč, da bodo kaj kmalu najdli zaposlitev.

Ko imamo zaposlitev je vse lažje, kajne? Ni se nam potrebno v tolikšni meri obremenjevati s financami kot se, ko zaposlitve ni. Kje ste se še prijavili kot iskalec zaposlitve? Mogoče tudi na moja zaposlitev spletnem portalu?

Spletni portal moja zaposlitev je portal, ki nam zagotavlja aktualna in vsakodnevno osvežuje nova prosta delovna mesta. Vemo, kako pomembno je, da zaposlitev iščemo tudi na spletu in, da stanje več ni kot nekoč, ko smo se kar oglasili pri delodajalcu in, če smo imeli srečo, je bila zaposlitev naša. Danes je potrebno biti ažuren, spremljati in se informirati. Zato je tudi stran moja zaposlitev kot nalašč.

V kolikor iščemo zaposlitev je nujno, da vsakodnevno spremljamo ponudbo novih delovnih mest tudi na portalu moja zaposlitev.  Namreč, zgodi se lahko, da kdaj kaj spregledamo ali pa vidimo šele, ko je mogoče že zasedeno. Zato je dobro vsak dan »prelistati« strani prostih delovnih mest.

Za vsako stvar se moramo seveda potruditi, predvsem pa se moramo truditi, da bi dobili zaposlitev. Ni dovolj se samo prijaviti na Zavod za zaposlovanje in čakati. Pomembno je tudi, da smo samoiniciativni in zaposlitev iščemo tudi sami. Navsezadnje imamo na voljo kar nekaj zaposlitvenih portalov, med katerimi je tudi portal moja zaposlitev.

Več truda pomeni takoj več možnosti, zato ne spreglejmo te dane, katero lahko spremljamo kar od doma.