Najboljše tekalne steze pod 2000$

Če ste pripravljeni na investicijo v najboljše, potem te tekalne steze veljajo za napredne modele z različnimi znamkami. Večina se ponaša z večjim tekalnim krovom, naprednimi možnostmi konzole in odličnimi hitrostmi. Če ste resen tekač, ali potrebujete tekalno stezo, ki lahko preživi veliko uporabe, potem si oglejte te modele.

Tekalna steza Horizon Elite T9
Horizon Elite T9 je premium model znamke Horizon. Ima FeatherLight sistem zlaganja, kar omogoča preprosto shranjevanje in premikanje naprave. Sam krov je velik 20″ X 60″ in se ponaša s Horizonovim neskončnim pasom, ki je bil testiran tako, da pred mazanjem lahko predeče 21,000 milj. To močno zmanjša kakršne koli potrebe po zmanjševanju.
Prav tako ima Johnsonov motor z digitalnim pogonom, ki je ocenjen na 2.75 CHP, ki trak poganja do 12 milj na uro. Krov se lahko nakloni do 15% in ima 3-conski sistem blazinjenja, ki omogoča gladkejše vadbe.
Konzola se ponaša z 10” zaslonom na dotik in ima 44 različnih vadbenih programov s koledarjem za sledenje, ki omogoča preprostejše sledenje ciljem in dosežkom. Konzola omogoča WiFi povezovanje in se poveže z brezžičnim prsnim trakom, ki nadzoruje vaš srčni utrip.
Elite T9 je ocenjen do 175 kg, zato je dobra izbira za tiste, ki iščejo tekalno stezo za izgubo odvečne teže. Z 2-letno delovno garancijo, 5-letno garancijo na dele in doživljenjsko garancijo na ogrodje in motor je steza dobra izbira za tiste, ki iščejo kakovostno tekalno stezo.

Tekalna steza NordicTrack C1650
C1650 je nadgradnja modela C990 znamke NordicTrack. Ima splošne dimenzije s krovom velikosti 20″ X 60″ in 12% naklonom. Prav tako ima možnost odklona 3%. Motor je nekoliko močnejši pri 3.25 CHP, ki pa vseeno omogoča hitrost le do 12 milj na uro.
Velika razlika med modeloma C990 in C1650 je 10” zaslon na dotik, ki je del slednjega. Ta zaslon, ki podpira povezavo s spletom omogoča brskanje po spletu, lahko simulira poti na Google Maps in omogoča povezovanje z iFit. Konzola vse kontrolne gumbe steze postavlja na vašo dlan.
Ima doživljenjsko garancijo na motor in ogrodje, 5-letno na preostale dele in 2-leti delovne garancije. Ima tudi nekolikšno mero dodatne zaščite v primeru, da se kar koli zalomi zaradi napak proizvajalca ali napak delov.