Podjetje Moje delo d.o.o.

Moje delo d.o.o. je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2004. Ukvarja se s prodajo in razvojem kariernih storitev. Podjetje je del skupine Styria Media Group AG, ki je v slovenskem prostoru prisotna še z deleži v časopisni hiši Dnevnik, d. d., in enem od največjih slovenskih spletnih portalov Bolha.com. Podjetje je uveljavljeno na trgih bivše Jugoslavije, in sicer pod tržno znamko Bolji Posao. Skrbijo za več portalov:

  • Moje Delo – je slovenski karierni portal, ki vsebuje nekaj več 100 aktualnih zaposlitvenih oglasov, predstavitve podjetij ter številne druge karierne storitve.
  • Portal Znanja izobraževalni portal – je portal, ki preko 100 slovenskih izobraževalcev na portalu ponuja nekaj 1000 aktualnih izobraževalnih programov s popusti in nagradami ob e-prijavi nanje.
  • Erzin-on – je aplikacija za zbiranje, urejanje e-naslovov in pošiljanje e-sporočil z dovoljenjem.
  • Revija Moje Delo – je prva slovenska karierna revija. Revija je namenjena vsem, ki se zavedajo pomena usmerjenega razvoja lastne kariere.
  • Bolji Posao Bosna – je zaposlitveni portal, ki je namenjen izobraževanju bosanskega trga dela ter hkrati povezovanju podjetij in iskalcev na trgu.
  • Bolji Posao Srbija – je zaposlitveni portal, ki je namenjen izobraževanju srbskega trga dela ter hkrati povezovanju podjetij in iskalcev na trgu dela v Republiki Srbiji.

MojeDelo.com je slovenski zaposlitveni portal. Portal je namenjen ozaveščanju in deljenju informacij o prostih delovnih mestih ter napotkih za karierni razvoj. Glavni dejavnosti podjetja sta oglaševanje prostih delovnih mest in osveščanje družbe o dinamiki trga dela. Podjetjem oziroma ponudnikom del je omogočen zelo učinkovit kanal za komuniciranje s trgom dela. Aktivno karierno usmerjenim iskalcem ponuja številna orodja in storitve za karierni razvoj in iskanje zaposlitve. Portal MojeDelo.com se osredotoča na en izredno pomemben cilj, to je: kako povečati karierno osveščenost Slovencev.

Statistično gledano je dnevna obiskanost portala nekje okrog 13.000, mesečna obiskanost pa preko 100.000 unikatnih obiskovalcev. Blagovna znamka »Moje Delo« ponuja povezave na zaposlitvene in izobraževalne portale, karierne priročnike, karierne sejme in karierno revijo.