Uživajte v popolnem in najudobnejšem britju

Nekaterim moškim lepo oblikovana brada in brki pomenijo veliko, drugi se z njo sploh ne obremenjujejo. Nekateri so še vedno zapriseženi uporabniki starih metod (britvica in pena), drugi pa se s tem ne zadovoljijo več in raje posežejo po »izumih« sodobne tehnologije. Vsak pripadnik močnejšega spola ima tudi svoje navade glede britja – nekaterim predstavlja zgolj vsakodnevno rutino, drugi pa iz tega naredijo pravi ritual. Vsekakor pa je vsem moškim skupno eno – ne glede na vrsto brivnika, ki ga uporabljajo, mora biti ta kvaliteten, priročen in preprost za uporabo.

Neprekosljivo gladko britje

V kolikor ste pristaš gladke kože na obrazu, vas bo v trenutku osvojil Philipsov brivnik serije 9000, ki vam zagotavlja najudobnejše električno britje na svetu. Že samo na pogled je mala napravica tako mikavna, da bi jo vsak moški brez oklevanja želel imeti v svoji omari, ko pa spoznate še njene lastnosti, vas pred nakupom ne ustavi nihče. Najnaprednejši med Philipsovimi brivniki za moške se lahko pohvali z rezili v obliki črke V, ki zagotavljajo popolnoma gladko britje, in to tako suho kot mokro. Posebnost rezil V-Track  je, da vsako dlako postavijo v najboljši položaj za rezanje, tudi če so dlake poležane ali različnih dolžin. Ker se verjetno marsikateri moški spravi k britju zjutraj pred odhodom v službo, ko se že tako in tako vsem mudi, vas bo še posebej razveselilo dejstvo, da boste z aparati za britje Philips serije 9000 jutranjo rutino opravili veliko hitreje. Se sprašujete kako? Vsaka Philipsova brivna glava se samostojno premika v 8 smeri in se tako prilagaja vsem linijam vašega obraza in vratu. S takšnim prilagajanjem lahko z manj potezami zajamete vse dlake, ki rastejo v različne smeri in tako s samo eno potezo obrijete 20 % več dlak. Izbirate lahko tudi med 3 nastavitvami za prilagojeno britje: občutljivo – za nežno in temeljito britje; normalno – za temeljito vsakodnevno britje in hitro – za hitro britje, da prihranite čas. Tistih tako želenih 5 minut spanja dlje, zdaj verjetno ni več tako nemogočih, kajne?

električni brivnik

Najboljši brivnik za občutljivo kožo

Ste med tistimi nesrečneži, ki vam zaradi občutljive kože britje predstavlja neljubo opravilo? No, kar pozabite na to – brivski aparati Philips serije 7000 so vam namreč pisani na kožo. Zasnovani so bili posebej za občutljivo kožo, saj je vaše udobje najpomembnejše. Kar ta brivnik naredi poseben, je opremljenost glave z udobnimi obročki z inovativno prevleko z mikrodelci, ki omogočajo brezhibno drsenje brivnika po obrazu. Ti obročki vsebujejo edinstven premaz, ki ustvari mehko in gladko površino, zato rezila po obrazu drsijo brez napora in zmanjšujejo draženje kože in obenem vašo kožo ohranjajo gladko. Tudi zasnova sistema rezil GentlePrecision je bila primarno namenjena zaščiti kože, saj so reže zasnovane tako, da je vsaka dlaka v idealnem položaju za rez in se odreže pazljivo brez poškodbe vaše kože. Za še bolj udobno in nežno britje pa, tako kot pri brivnikih serije 9000, tudi pri vašem novem najljubšem brivniku serije 7000, poskrbi 5-smerna glava DynamicFlex, ki se z nagibanjem v 5 smereh z lahkoto prilagodi vsem linijam vašega obraza in vratu.

Mokro ali suho, hitro in udobno

Če ste med tistimi manj zahtevnimi in se radi obrijete kar mimogrede, ko se spomnite, berite naprej. Philipsovi moški brivniki serije 5000 so kot narejeni za vas – so električni nasledniki navadne britvice, le da kožo ščitijo kar 10-krat bolje kot običajna britvica! Boljšo zaščito kože zagotavlja sistem rezil MultiPrecision z glavami zaobljenega profila, ki zaradi ravno pravšnje zaobljenosti gladko drsijo in dvignejo ter odrežejo dlake vseh dolžin. Temu v pomoč je tudi 5-smerna glava, ki zagotavlja stik z obrazom tik ob koži ter hitro in natančno britje po vratu in čeljustih. Ne glede na to ali ste ljubitelj suhega ali mokrega britja, brivniki serije 5000 vas v nobenem primeru ne bodo razočarali. V ponudbi brivnikov serije 5000 se namreč najdejo tako brivniki samo za suho britje, kot tudi brivniki za suho in mokro britje. Nad slednjimi boste navdušeni predvsem tisti, ki radi združite prijetno s koristnim in svoj ritual britja opravite kar med prhanjem. Pri tem lahko uporabite gel, peno ali pa celo nič, če vam tako ustreza, rezultat bo namreč v vsakem primeru popoln.

brivnik

Gladka koža, občutljiva koža, hitro britje, suho britje, mokro britje…lahko bi naštevali v nedogled pa še ne bi našteli vseh dejavnikov, ki so jim Philipsovi brivniki z lahkoto kos. Ne glede na to kakšne želje in navade imate pri britju svojega obraznega okrasja, z moškimi brivniki Philips boste vedno hitro in popolno urejeni.